Information - LOF Vestfyn

LOF Vestfyn

Viden i bevægelse

Information om ferie og betaling med mere

Ferieperioder
Ferierne følger skolernes feriekalender.
Kontoret vil være lukket, og der er normalt ikke nogen undervisning.

Der kan dog i enkelte tilfælde forekomme undervisning i ferierne, men dette vil deltagerne få besked om.

NB Kontoret er lukket i skolernes sommerferie, men der er altid åbent for tilmelding på hjemmesiden.

Hvem kan deltage
Alle er velkommen hos LOF Vestfyn uanset alder og adresse.

Undervisning på små hold (Hensyntagende hold)
Små hold oprettes for deltagere, der af hensyn til det faglige udbytte, har behov for at blive undervist på små hold. Alle deltagere skal skrive under på at dette behov er gældende eller erklære sin accept ved tilmeldingen på internet. Er du besværet af en ryglidelse, gigt eller lignende - er du bevægelseshæmmet, ord- eller talblind, svagsynet, døv eller svagthørende er du velkommen på små hold med individuel undervisning.

Kursusstart
Kurserne starter som anført i programmet, se mødetid, sted og startdato.
www.vestfyn.lof.dk vises endvidere mødegange og ændringer i forhold til planlagt forløb. Der udskrives indkaldelsesbrev samtidig med kvittering ved internettilmeldingen eller der udsendes indkaldelsesbrev med mødetid, sted og startdato sammen med giroindbetalingskortet. Sker der ændringer i forhold til internetkvitteringer eller indkaldelsesbrev - sker det på email eller skriftligt.

Kursusmaterialer
Udgifter i forbindelse med undervisningen/foredrag til fx kursusmaterialer af enhver form afholdes af kursisterne og betales direkte til underviseren. Kontakt venligst underviseren hvis beløbsstørrelsen ønskes kendt inden tilmelding.

Tilmelding

Tilmelding til kurser kan ske her på hjemmesiden,(gå ind på kursus, tryk på tilmelding), eller

Via mail til  vestfyn@lof.dk

Pr. brev til:
LOF Vestfyn
Herregårdscentret 108
5600 Faaborg
 
Eller på telefon 62614247
(tirsdag 10-13 og torsdag 13-17)

Herefter modtager du et indbetalingskort, som bedes betalt senest 2 uger efter modtagelsen(har du valgt netbank, modtager du ikke indbetalingskort).

Har du brug for yderligere oplysninger er du meget velkommen til at ringe på 62614247 (tirsdag 10-13 eller torsdag 13-17)
 

Betalingsbetingelser
Betalingsfristen fremgår af giroindbetalingskortet. Der kan indgås aftale om ratebetaling, når du tilmelder dig, ring venligst. Betaling for kurser kan foregå kontant i kontorets åbningstider (tirsdag 10-13 og torsdag 13-17)
 
Hvis man fortryder at have tilmeldt sig et kursus kan man ved framelding før 10 dage inden kursusstart få alle pengene retur. Ved senere framelding fratrækkes et administrationsgebyr på kr. 100,-.
Tilbagebetaling er ikke mulig for arrangementer med 3 mødegange eller mindre.
Tilbagebetaling er heller ikke mulig efter kursusstart, men det er muligt at få pengene overført til et andet kursus, dog fratrukket et gebyr.
Hvis et hold er fuldtegnet eller ikke oprettes, tilbydes alternative hold eller det fulde kursusgebyr tilbagebetales.

Påmindelsesgebyr på kr. 100,- ved hver påmindelse.
 
Forbehold
Vi tager forbehold for fejl og mangler i det udsendte program, lærerskift, kommunale lokalers standard og udstyr samt ændring af undervisningssted og forløb.

Kalender