Foredrag - LOF Vestfyn

LOF Vestfyn

Viden i bevægelse

Korpset - Personlig indstilling og samarbejde

...

 

 

Superaktuelt foredrag - om "Korpset" som netop er sendt i en udsendelsesrække på TV2

Erik B. Jørgensen har igennem mange år præsteret mange resultater som eventyrer/ekspeditionsmand og før det i specialenheder som Slædepatruljen Sirius og Jægerkorpset.

Alt sammen noget der kræver mål, personlig indstilling, samarbejde og en erkendelse af, at det ikke kan lykkes egenhændigt men via et stærkt samarbejde.

Foredragets fokus er de prøvelser deltagerne i ”Korpset” udsættes for, herunder hvorfor de skal igennem de øvelser og temaer de skal, og ikke mindst hvad meningen er med de forskellige ting.

Publikum får et indblik i, hvad det kræver at blive specialsoldat og hvordan det kan bruges i livet fremover. Erik inddrager masser af hans egne oplevelser fra Slædepatruljen Sirius og Jægerkorpset og fortæller, om hvordan han bruger det i dag i sit liv, både som eventyrer og i det daglige liv.

Foredraget handler om at turde at gå efter sine drømme og at holde ud, når det er hårdt, fordi på den anden side venter personlig indsigt og store oplevelser. Men alt afhænger af, om man kan samarbejde og forståelsen af vigtigheden af dette og at man intet kan alene i livet. Alt sammen leveret med den gode historie og fortælling i centrum

Læs gerne mere om foredragsholder og korpsinstruktør Erik B. Jørgensen på hans hjemmeside https://komud.dk/

Hvad der skal til for at blive specialsoldat viser Erik og tre andre instruktører i de populære programmer på TV2 ”Korpset”. I sæson 1 og 2 viser de, at der skal noget til at ”være gjort af det rette stof”.  30 mand blev testet i otte dage i hver sæson, for at se, om de havde dét der skal til for at blive Jægersoldat. Kun få klarede det!

Men det handlede om meget mere end det fysiske. Det handlede nemlig mere om personlig indstilling og sammenhold.

  • Nummer 181602 - Korpset - Personlig indstilling og samarbejde
  • Start 25.04.18 kl. 19:00-21:45
  • Underviser(e) Erik B. Jørgensen
  • Adresse Comwell, Karensmindevej 3, 5500 (kort)
    1 Plenumlokale
  • Lektioner 1,00
  • Priser
    Almen   DKK 200,00
Dato Tid Sted Underviser(e) Kort
25.04.2018 19:00-21:45 Comwell Erik B. Jørgensen Kort

Underviser

Erik B. Jørgensen